Kávé készítés
Kávégépek
Karbantartás
Kávék
Kiegészítők
Receptek
Videók
Extra
Kávé készítés
- A szűrőkosár
- Apropó, Bialetti …
- Athéni “tyűha” – Mokka
- Bilt Oscar vízlágyító kisgépekbe
- Daráló “háziasítás” 1. rész – babtartály
- Daráló “háziasítás” 2. rész – karbaőrlő
- Egy egyszerű Bialetti kotyogóból …
- Fenék nélkül (naked vagy bottomless)
- Gondolatok a felső szűrőről
- Hozzuk ki a legtöbbet az E.S.E POD-ból
- Időmérő alkalmazások kávé készítéséhez
- IMS zuhany a Ranciliora
- Készítsünk presszót
- Milyen az igazi
- Pal’s Coffee Tech
- PID-elni jó
- Remek a Reneka
- Szimpla adag
- Szimpla adag új módszerrel, videóval
- Szimpla tamperelés, megint másképp
- Szörfölés
- Tamperelés
- Török kávé, a kahvesi
- Vízhőmérséklet stabilizálás
- VST – meg kell ismerni
Kávégépek
- A Gaggia Coffee felújítása
- Astoria Compact (1991)
- B.F.C. Azzurra felújítás, modifikációkkal
- Covim Nemox POD-os presszógép
- Faema Amica 2
- Gaggia Baby Primo Modello
- Gaggia Cubika
- Gépajánló – Magister MS30
- Grimac Dada Vapor
- Isomac Giada átalakítás
- Isomac Napolissima felújítása
- Jacobs retro kiválóság
- Jura Rio Vapore átépítés
- LaPiccola “BAT”
- LaPiccola Cecilia, POD-ból jeles
- LaPiccola SARA a színpadon
- Lelit Anna 58-ra alakítás (PL41TEM)
- MiniCoffee
- Miostar Bistro
- Miostar Quick Mill
- Rancilio Kathy újjászületés
- Saeco Aroma
- Salda Napoletana
- Tecnosystem – Blitz Espresso
- Tecnosystem – Magic Coffee
Karbantartás
- A biztonsági szelep
- Általános karbantartás
- Bialetti Brikka “rendberakás”
- Bialetti Moka Express felújítás
- Felső szűrő “hardcore” tisztítás
- Gondolatok az alumínium bojler körül
- Gőzzel tisztítás – FRISSÍTÉS
- Kérdezz-felelek, POD-os gép
- OPV – tényleg szükséges 9 bar-ra állítani?
- OPV utólagos beépítése
- Presszógép tisztítás vegyszerek nélkül
Kávék
- Amigos – 7 origini
- Amigos – Extra Bar (Black/Gold)
- Amigos – Qualita Bar
- Amigos – Qualità Extra Bar Distributori
- Amigos – Qualità Rossa
- Amigos Il Mingardi S (és egy kis extra)
- Bean On – mindig friss a Danetti-től
- Bontadi, hűen a hagyományokhoz
- Cartapani – Espresso Casa
- Cartapani – Gusto Forte
- Covim E.S.E POD-ok
- Covim szemes kávék 1. – Miscela Bar
- Covim szemes kávék 2. – Orocrema
- Covim szemes kávék 3. – Giada
- Covim szemes kávék 4. – Granbar
- Covim szemes kávék 5. – Prestige
- Covim szemes kávék 6. – Suave
- Covim szemes kávék 7. – Rubino
- Covim szemes kávék 8. – Gold Arabica
- Gamaica Caffe
- Goriziana Caffé – Grand Cru 50 Platinum
- Goriziana Caffe – Triumviro
- Inpunto – Miscela Haiti
- Mokasol – Gran Bar
- MOKASOL E.S.E POD-ok
- Mokasol Guatemala
- Mokasol Honduras
- Trismoka bemutatkozó
- Veronesi Ciok Cream – egy kiváló olasz blend
- WECOFFEE – Miscela Espresso
Kiegészítők
- Bilt Oscar vízlágyító kisgépekbe
- Daráló “háziasítás” 1. rész – babtartály
- Daráló “háziasítás” 2. rész – karbaőrlő
- Fenék nélkül (naked vagy bottomless)
- IMS zuhany a Ranciliora
- Pal’s Coffee Tech
- PID-elni jó
- Remek a Reneka
- Szimpla tamperelés, megint másképp
- VST – meg kell ismerni
Receptek
- Az Ír kávé (Irish coffee) készítése
- Bicerin
- Bulletproof Coffee
- Cafe Bombon
- Capuccino készítése
- Galliano Hot Shot
- Hanoi tojásos kávé
- Kánikula? Éljen a jegeskávé!
- Kávés tekercs
- Keleti kávés szelet – Rózsavizes kávés kocka
- Mit hozhatok?
- Tejhab készítés és Latte Macchiato
Videók
- Gwilym Davies videói
- Intelligentsia – kedvcsináló videók
- Mixersuli oktató videók
- Tejhab készítés videó
Extra
- “Stovetop” művészet
- A Gaggia presszógépekről
- A kávé újabb védőhatásait fedezték fel
- A kávé zacc felhasználása
- Arabica és robusta
- Athéni “tyűha” – Mokka
- Barista képzés Pécsen a Profimat-nál
- Ciamei Caffe, Róma
- Citromos kávé fejfájásra
- Coffee cupping
- Cut&Coffee és a Black Sheep
- Daráló “háziasítás” 2. rész – karbaőrlő
- E.S.E POD (1. rész)
- Egészséges-e a kávé, mítoszok és tények
- Elefánt ürülékből nyerik ki a világ egyik legdrágább kávéját
- Érdekes fejezetek a kávé történetéből 1.
- Érdekes fejezetek a kávé történetéből 2.
- Érdekes fejezetek a kávé történetéből 3.
- Érdekes fejezetek kávétörténelemből – instant kávé
- Érdekességek a Triestespresso 2016-ról
- Espresso Embassy
- Eszpresszó előtt, vagy után igyunk vizet
- Frei Cafe – Pécs
- Gaggia háztartási modellek
- Gwilym Davies videói
- Időmérő alkalmazások kávé készítéséhez
- Intelligentsia – kedvcsináló videók
- Kávé tárolás otthon
- Kávés érdekességek gyűjteménye
- Kávés kalandok Isztambulban
- Kávészünet – a Ráti Oszkár sztori
- Kávészünet – Momo Kapor: A kávé
- Kisülés
- Koffein – kávé, tea, guarana
- Ma van a kávé világnapja
- Magtól a csészéig
- Mixersuli oktató videók
- Ne siessen, ha jó (török) kávét akar
- Neapolitan kávékészítő
- NÉBIH vizsgálat
- Olasz kaland
- Profimat Barista Coffee & School
- Tejhab készítés videó