Covim szemes kávék 6. – Suave

A Covim koffeinmentes kávéja a Suave. Bár nem rajongok különösebben a koffein nélküli verziókért, ha be szeretném mutatni a teljes palettát, rá is sort kell keríteni, ami éppen most érkezett el.
Miért is ne élvezhessék a kávét a koffeinre érzékenyebbek is. Erre kiváló lehetőséget ad a Suave, mert meglepően teljes blend, az ízből nemigen lehet következtetni, hogy ez egy koffeinmentes változat.

Covim Decaffeinato Suave

A csomagolás a szokásos (vitatható) design. A katalógus szerint 50% arabica, 50% robusta keverék.

covim suave

 

A Covim Decaffeinato Suave csapolása

A csapolások ezzel a kávéval is nagyon szépen sikerültek:

covim suave

Ez bizony jól néz ki. Klasszikus Covim-os csapolás.

 

A koffeinmentes kávék crema-ja általában gyengébbre szokott sikerülni, de itt ennek nincs nyoma. Vastag és szépen strukturált. Picit nagyobb buborékokkal, mint szeretném, de ez a Covim robusztásabb kávéira eddig is jellemző volt.

covim suave crema

 

Vélemény

Egy testes kávét kaptam, ami alapvetően karamelles, de illatában és ízében is vaníliára is emlékeztet. Meglepően édes, vagy csak a kevesebb koffeintől kevésbé keserű. Tulajdonképpen megmondhatatlan, hogy koffeinmentes blend. Továbbra sem leszek decaff rajongó, de ebből a kávéból bármikor szívesen fogyasztok. (Azért csak óvatosan. A koffeinmentes kávék sem 100%-ban nélkülözik ezt az összetevőt, alvás előtt fogyasztva megviccelhetik az arra érzékenyebbeket.)

Frissítés 2016.10.15: időközben elkészült a forgalmazó weboldala is, ahol az aktuális termékpalettáról és árakról tájékozódhatunk.

Elérhetőség: http://www.covimcaffe.hu/termekek
covim@covimcaffe.hu
+36202423744

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

✉️ KAPCSOLAT  🔒 ADATVÉDELEM  🌎 OLDALTÉRKÉP  facebook